Ресторанти за сватба от цяла България

Начало > Ресторанти в Сливен > Ресторант "Тайната градина"

Ресторант "Тайната градина"

Сливен

Информация за ресторанта

Комплекс "Secret Garden" се намира на 3 км. от центъра на Сливен се състои от 2 зали и градина, позволяващи разнообразни възможности за провеждането на вашето сватбено тържество, както на открито така и на закрито с до 300 гости!

Зала "Плаза" е с площ 500 кв.м. и е подходяща за сватби до 300 души.

Зала "Галерия" е с площ 150 кв.м. и е подходяща за сватби до 60 души.

Градината на комплекса се разпростира на площ от 1000кв.м. и предлага възможност за настаняване на над 500 човека! В огромната шатра с размери 188кв.м.  могат да се настанят до 80 гости.

Комплексът разполага и с охраняем паркинг за 120 автомобила.

Коментар от Restorantite.com

В края на месец юли 2011 година отразявах сватба, която се проведе в комплекс "Secret Garden" - гр.Сливен.

Останах изключително впечатлен от качествата, които притежава мястото за провеждане на тържества. Неограничена възможност за паркиране, голяма и добре поддържана градина с огромна шатра и възможност за изнесен ритуал, великолепна зала (а както разбрах има и други по-малки зали).

Най-голямата зала на комплекса, в която се проведе сватбата е оборудвана с отлично осветление, което е предпоставка за качествени и атрактивни сватбени снимки. Наред с това явно е изградена и отлична климатизация, тъй като въздухът беше свеж през цялата вечер. Ефективната подредба на масите гарантира удобство на всеки един гост, дансингът е голям и позволява заснемането на разнообразни снимки.

Обслужването е великолепно! Бързо и ненатрапчиво. Висок критерий за професионализъм е и сервирането в подходящия момент на отделните ястия за всеки отделен гост.

Николай Митев (сватбен фотограф)

Контакт с ресторанта

Адрес: гр. Сливен

Тайната градина:
тел: 0888 409 822

Кетъринг:
тел. 044/ 62 21 91, 0888 502 512

Виенска Сладкарница:
тел. 044/ 62 21 91, 0888 502 512

E-mail: office@ara-foods.com


Интернет адрес: http://www.ara-foods.com

Снимки

Смяташ, че информацията, касаеща ресторант "Тайната градина" e невярна, неактуална или непълна? Помогни ни да я коригираме, като ни изпратиш съобщение за некоректно съдържание

Коментирай ресторант "Тайната градина"