Ресторанти за сватба от цяла България

Начало > Ресторанти в София > Ресторант "Стара София"

Ресторант "Стара София"

част от Хотел "Вега" **** - гр. София

Информация за ресторанта

Уютен и популярен ресторант с капацитет 80 души.  Залата е подходяща за сватби - достатъчно голям дансинг с правилна форма и добра видимост за всички гости. Обслужването и храната са на ниво. Лоби барът на хотела е изключително подходящ за провеждане на коктейл за "Добре дошли" на Вашите гости. 

Хотел "Вега" разполага с достатъчно голям и неохраняем паркинг. В близост до хотела се намира парка на Студентски град, който е подходящ за Вашата фотосесия.  Ритуална зала "Студентска" се намира на около километър разстояние, но не Ви я препоръчваме. От хотела се стига лесно и до църквата "Св.Йоан Рилски" на Семинарията, която е отличен избор за венчавка.

Апартаментите на хотела са големи, светли, просторни и много походящи за подготовка на булката, както и за посрещане на младоженеца и гостите.  Нощувката е комплимент от хотела. 

Контакт с ресторанта

Адрес: бул. Д-р. Г.M. Димитров 75

Телефон: 00359 2 806 66 00
vassil@hotelvegasofia.bg (Управител ресторант)


Интернет адрес: http://www.hotelvegasofia.bg/

Снимки

Смяташ, че информацията, касаеща ресторант "Стара София" e невярна, неактуална или непълна? Помогни ни да я коригираме, като ни изпратиш съобщение за некоректно съдържание

Коментирай ресторант "Стара София"