Ресторанти за сватба от цяла България

Начало > Ресторанти в Пловдив > Ресторант "Лайпциг"

Ресторант "Лайпциг"

част от Хотел "Лайпциг" **** - гр. Пловдив

Информация за ресторанта

Ресторант "ЛАЙПЦИГ"  разполага с две климатизирани и комфортни зали с различен капацитет, конфигурация и декорация. Това ги прави мобилни и приспособими както за сватбени, фамилни и фирмени тържества, така и за по-камерни и романтични празненства и изискани гурме вечери. Гостите могат да вкусят кулинарни специалитети от националната и европейската кухня, подплатени с разнообразие от маркови напитки.

Мечтаното от Вас сватбено вълшебство може да се превърне в красива реалност в хотелски комплекс комплекс  „Лайпциг”. Започнете Вашия нов щастлив съвместен път с паметен празник в нашия ресторант. В просторните и елегантни зали Ви очаква изисканост и уют. Професионален и дискретен екип ще Ви посрещне и вдъхнови за Вашия специален ден. Можем да съчетаем нашия опит с уникалността на Вашите идеи.

Зала "Менделсон", най-просторната – 200 места, е най-подходяща за организирани празненства. Тук в свои води се чувстват сватбите, семейните и фирмените тържества, баловете, коктейлите и мащабните бизнес срещи. Залата се преобразява според предпочитанията за специално осветление, украса и музикално оформление. Желанията на гостите определят и какво ще бъде поднесено на празничните маси. Богати примерни менюта помагат при конкретния избор.

Зала "Лайпциг" може да посрещне 60 гости. Модерната й декорация и комфортното обзавеждане предразполагат към романтични празненства. Тук могат да се обособят и самостоятелни кътчета за камерни партита.

Контакт с ресторанта

гр.Пловдив, бул. Руски 70;
тел; 032/ 654 042; 654 044; 654 000

e-mail: svatbata@leipzig.bg; sales@leipzig.bg


Интернет адрес: http://www.leipzig.bg

Снимки

Смяташ, че информацията, касаеща ресторант "Лайпциг" e невярна, неактуална или непълна? Помогни ни да я коригираме, като ни изпратиш съобщение за некоректно съдържание

Коментирай ресторант "Лайпциг"