Ресторанти за сватба от цяла България

Начало > Ресторанти в Пловдив > Ресторант "Дияна" - с.Труд

Ресторант "Дияна" - с.Труд

част от Хотел-механа "Дияна" - гр. Пловдив

Информация за ресторанта

Хотел-механа "Дияна" се намира в село Труд на 11 километра от центъра на  Пловдив и на 3 километра на север от магистрала "Тракия". 

Хотелската част е с капацитет за около 25 човека настанени в комфортни стаи в битов стил. В селото могат да се осигурят и други места за настаняване, наред с множеството хотели в близкия Пловдив

Хотелът разполага със закрита механа с общ капацитет от 120 места, разпределен в 2 зали, но голямата гордост на собствениците е невероятната градина, простираща се на площ от 1000 кв. м., със 160 места и направено с любов озеленяване, декорация, както и малък поток с мостче.

Хотел-механа "Дияна" е една от най-популярните места в цяла България, що се отнася до провеждането на етно сватби. Любезните домакини ще ви осигурят ритуални носии и аксесоари, ще ви предложат незабравима фолкорна програма и ще ви нагостят с вкусни ястия, едно от които - атрактивно чеверме на открито.

Сключването на гражданския брак може по ваше желание да се осъществи върху специално обособената талига, а пък църковен - в църквата на селото намираща се на 5 минути пеш от комплекса.

Веднага след приключването на всички ритуали можете да се преоблечете стаята си от хотела в съвременни дрехи и по този начин да получите 2 сватби - модерна и етно в едно!

Контакт с ресторанта

с.Труд (Пловдивска област)
ул.Янтра 7

Лице за контакт: Дияна Руменова Копринкова
тел: 03126 2414
тел: 0878 757494
e-mail: hotel@mehanata.info


Интернет адрес: http://www.mehanata.info/

Снимки

Смяташ, че информацията, касаеща ресторант "Дияна" - с.Труд e невярна, неактуална или непълна? Помогни ни да я коригираме, като ни изпратиш съобщение за некоректно съдържание

Коментирай ресторант "Дияна" - с.Труд