Ресторанти за сватба от цяла България

Добави ресторант в сайта Restorantite.com

Ако желаете да се включите с профил на представлявания от вас ресторант в сайта Restorantite.com можете да го направите безплатно - достатъчно е да ни изпратите презентация и снимки на адрес info@restorantite.com

Задължителни изисквания за изпратените от вас данни: (Няма да Ви добавим и няма да Ви отговорим, ако изпратеното не отговаря съществено на изискванията!)

Текстът

  • Текстът трябва основно да съдържа 3 неща: какъв е капацитета на всяка от залите/локациите, където може да се проведе сватба, дали има градина/двор или друго открито място, както и може ли да се провежда вечерна сватба в тази градина/двор или друго открито място.
  • Текстът с описанието на ресторанта ви трябва да бъде информативен, а не рекламен.(Не трябва да съдържа прилагателни "блестящ", "уникален", "незабравим", "прекрасен" и т.н.)
  • Текстът трябва да съдържа само информация, която е относима към младоженци.
  • Задължително текстът не трябва да присъства на други места в интернет, тоест да бъде предназначен само за нашия сайт.

Примерен текст:
Ресторантът разполага с 2 зали - голяма с капацитет 150 места и малка с капацитет 40 места. В лятната градина могат да се проведат изнесен ритуал или пък коктейл за гостите. Комплимент за младоженците е настаняването в младоженски апартамент, предлагат се отстъпки за настаняване на гостите, както и безплатен паркинг.

Примерен текст 2:
Залата на ресторанта е издържана в червено и подходяща за настаняване на до 90 гости. От панорманите прозорци на ресторанта се вижда София. Като комплимент към младоженците се предлага внасяне на алкохол без такса, както и ползване на залата без начисляването на извънредни часове до Х часа.

Снимките

  • Снимките трябва да показват залата на ресторанта, украсена за сватба.
  • Снимките трябва да бъдат не по-малко от 3 и не повече от 10, с размер от 500 пискела до 800 пискела по широката страна и до 500 килобайта в JPEG формат, без лога, различни от това на ресторанта.
  • Задължително е изпращането и на JPEG файл с логото на ресторанта с размери между 200 и 500 пискела по широката страна и до 500 килобайте в JPEG, PNG или GIF формат.

Данните за контакт

  • Данните Ви за контакт трябва да съдържат град, адрес, телефони, имейл и по желание име за контакт.

Със изпращането на информацията на адрес info (at) restorantite.com вие се съгласявате тя да бъде публикувана на сайта. Ние си запазваме правото да публикуваме или не, изцяло или частично изпратеното от вас.